Esenyurt Eşya Depolama

tarafından
306
Esenyurt Eşya Depolama

İnsanlar ellerinde olmayan nedenlerden dolayı bir süreliğine eşyalarından ayrılmak zorunda kalabilirler. Eşyalarını atmak istemeyen kişiler saklamak ve bir süre sonra geri almak isteyebilirler. Esenyurt eşya depolama tam bu noktada müşterilerine hizmet sunar. Yeni eşya alan, evine tadilat yaptıran ya da başka bir şehre yerleşen kişiler eşyalarını güvenli bir yerde tutmak isterler. Çözüm Depo eşyalarını güvenle emanet edebilecek bir yer arayan kişilere kusursuz bir hizmet sunar. 22 yıldır eşya depolama hizmeti sunan firmamız, bu alanda müşteri beklentisini tam anlamı ile bilir. Sahip olduğu tecrübeler ile müşterilerini memnun eden bir hizmet sunar. Hizmet sonucunda ise kişiler eşyalarını bıraktıkları gibi teslim alabilirler.

Eşya depolama alanları tamamen korunaklıdır. 7 gün 24 saat boyunca çalışan güvenlik kameraları ile kişilerin eşyalarına zarar gelmesi neredeyse imkansızdır. Buna rağmen Çözüm Depo, müşterilerinin eşyalarını sigorta kapsamına alır. Bütün önlemlere rağmen herhangi bir aksilik sonucunda eşyalara zarar gelir ise bütün sorumluluğu üstlenir. Sigorta hizmeti sonucunda ise kişiler herhangi bir mağduriyet yaşamayacaklarına emin olarak eşyalarını teslim edebilirler.

Eşya Depolama Konteyner Fiyatları

Eşya Depolama Süresi

Eşya depolama hizmeti farklı nedenlere bağlı olarak ortaya çıkar. Yani herkesin eşya depolama ihtiyacı farklı zaman aralıklarında gerçekleşebilir. Kimisi eşyalarını birkaç günlüğüne depolamak isterken, kimisi ise yıllarca eşyalarını emanet etmek isteyebilir. Bu yüzden firmaların şartları kişiler için oldukça önemlidir. Çözüm Depo eşya depolama süresi hakkında herhangi bir sınır belirtmez. Kişiler tamamen ihtiyaçları süresince eşyalarını firmamıza emanet edebilir ve süre bitiminde eşyalarını bıraktıkları gibi teslim alabilirler. Böylelikle kişiler tam olarak ihtiyaçlarını karşılayarak memnun kalacakları bir hizmet alabilirler.

Eşya depolama hizmetinin süresi ilk başta anlaşma ile sağlanır. Taraflar karşılıklı olarak anlaşma yaparlar. Anlaşma sırasında eşyaların boyutu, büyüklüğü ve ne kadar süre kalacağı gibi detaylar belirlenir. Fakat eşyaların depolandığı süre boyunca bu detaylar üzerinde değişim yapılabilir. Depoya farklı eşyalar eklenebilirken, depodan eşyalar da çıkarılabilir. Ayrıca kişiler isteklerine göre depodaki eşyalarını erkenden çıkartabilir ya da eşya depolama hizmeti aldıkları süreyi daha da uzatabilirler.