Eşya Depolama Hizmeti ve Firmaları

tarafından
450
Eşya Depolama Hizmeti ve Firmaları

Eşya depolama hizmeti ve firmaları hakkında bilgiler. Depolar, çatı katları, bodrum katları, dükkanlar ve boş ofisler eşya depolama işlemi için kullanılan yerlerdir. Ancak depolamada bu seçeneklerden çok daha kaliteli olan eşya depolama hizmeti günümüz depolama hizmetinin en önemli unsurudur. Bu hizmetin sıradan veya amatör seçeneklerden çok daha kaliteli olmasının birçok nedeni vardır. Bu nedenler, depolama hizmetine olan ihtiyacı artırmaktadır.

Eşya depolama hizmetinde çözüm odaklı hareket eden şirketimiz, sadece eşyanızı bir depoda saklı tutmuyor. Profesyonel depolama hizmetinin yanı sıra eşyaların adresten alınması, paketlenmesi ve eşyaların yeniden adresine teslim edilmesi gibi işlemler de ekibimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Bütün bu aşamaları değerlendirdikten sonra firmamızın depolama hizmetinin kalitesini çok daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz.

Eşya Depolama Firmaları

Depolamada çözüm odaklı hareket eden eşya depolama elemanlarımız depolanacak eşyaları yerinde incelemektedir. Yapılan incelemenin ardından eşyalar özelliğine uygun şekilde paketlenip araca yüklenmektedir. Paketlemede, yüklemede ve teslimatta uzman ekibimiz bütün bu işlemleri kısa süre zarfında gerçekleştirmektedir. Kırılgan eşyaların özel yöntemlerle paketlenmesi, eşya taşıma hizmetinin en önemli konularından biridir. Taşıma işlemleri esnasında şirketimiz güncel yöntemleri tercih etmektedir. Bu kategoride meydana gelen yenilikler ve güncellemeler anında programa dahil edilmektedir.

Ücretsiz servis hizmetiyle eşyaları yerinden alan ve paketleme işlemi sonunda özenle kapalı kasa araca yükleme yapan ekibimiz, güvenli yolları tercih ederek depomuza ulaşmaktadır. Şoförlerimiz bu işte uzman kişilerdir ve gerekli belgelere sahiptir. Tecrübe bakımından yeterli seviyede olan eşya depolama şoförlerimiz trafik kurallarına riayet ederek hareket etmektedir. Yol durumu, hava durumu, yol çalışmaları ve benzeri durumlar programa dahil edilmektedir. Karlı ve fırtınalı havalarda ekibimiz gerekli önlemleri almaktadır.

Eşyaların depoya ulaştırılması işlemlerinde çözüm odaklı hareket eden personelimiz takım anlayışına sahiptir. Servis ekibi, paketleme ekibi ve depo ekibi koordineli bir şekilde çalışmaktadır. Eşyaların yerinden alınması ve depoya teslim edilmesi ile ilgili bütün aşamalarda şirket olarak pratik çözüm seçeneklerini tercih ediyoruz.

Özel yöntemlerle eşyaların paketlenmesi ve istiflenmesinin ardından aracımız deponun önüne yanaşmaktadır. Burada depo görevlilerimiz eşyaları bilgisayara kaydetmektedir. Eşyaların özellikleri, depoya giriş tarihi ve teslimat tarihi listeye eklenmektedir. Eşya depolama hizmetimiz özel bir program çerçevesinde devam etmektedir. Depoya giren eşyalar özel bölmelere yerleştirilmektedir ve kilitlenmektedir. Anahtar müşteriye teslim edilmektedir.