Ev Dekorasyonu Nasıl Olur

tarafından
1502
Ev Dekorasyonu Nasıl Olur

 

Ev dekorasyonu nasıl olur

Yüksek tavan her zaman evin temiz ve ferahlığı gösterir. Genel olarak bir evin düzenli olması hem az eşyanın hemde renk olarak uyumlu olması gerekiyor. Bir evin dekorasyonu nasıl olmalı salon takımı genelikle sade ve şık görünmesi için yapmanız gerekenler.

 

Salon takımı

oturma grubu ve yastıkları orta sehpa ve 3’lü zigon sehpa konsol tv ünitesi ve tv olması yeterlidir. Bunun düzenlemesi ise koltuk renginiz size kalmış olan bir renktir. koltuk üzerinde ki yastıklar ise salonunuzun halısına sehpasına, konsol ve tv ünitesine ve masa + 6 sandelyesine  göre renklendirebilirsiniz.

Salon takımı nasıl olmaılıdır.

Salon takımı

Renk olarak sade şık olmasını tercih etmenizi istiyoruz çok renkli olan eşyalarda hem evinizi boğmuş gibi olursunuz hemde evinizin şıklığını bozmuş olursunuz. 2018 yılında genelikle tüm yeni evlerde konsol artık eskisi gibi bulunmuyor bulunmama sebebi ise daireler artık istediğimiz büyüklükte olmadığı içindir.

2+1 ev için en ideal eşyalar salon takımında koltuk takımı (1 adet 3’lü 1 adet 2’li 2 adet tekli koltuk veya 2’li koltuk yerine 3’lü koltuk tercih edebilirsiniz) Tv plazma ve tv ünitesi şık ve letli olması evinizin dekorasyonu daha iyi gösterir orta sehpa ve sigon 3’lü sehpa ve orda da ise halı halı genellikle sadece ortda olmalıdır. Koltuk altına veya evinizin salonu komple kapacak şekilde olmamalıdır.

 

Oturma odası

oturma odası L koltuk orta sehba tv ve ünitesi idealdır. bunun da renk seçimi size kalmış olan bir şeydir. L koltuk hem ufak hemde istediğiniz yöne çevirebilirsiniz kullanması gayet kolaydır. yine aynı şekilde yastıklarınıza göre evinizin dekorasyonu kendiniz üretebilirsiniz.
yatak odası takımı artık eskisi gibi kapaklı kardolaplar tercih edilmiyor çünkü yeni evler dediğimiz gibi ufaktır. Onun için kapaklı kardolap yerine sürgülü kapılı kardolaplar tercih ediliyor. Bunun dışında çiftli yatak ve 2 adet baza tercih ediliyor çünkü bazaların altı günlük kullandığınız çarşaf kıyafet gibi eşyalarınızı koyabilirsiniz. yatakların ucuna 2 adet komidin ve karşıya yada kenara da aynalı şifonyer kullanabilirsiniz Ve yne aynı şekilde orta ya bir tane ufak halı koyabilirsiniz.

Oturma Odası

 

Yatak odası

2018 yılında ev dekorasyonu sade şık olmalıdır. Hem taşıma esnasında eşyanızın çok olması maliyeti çok olması hemde her gittiğiniz eve eşyanız kolay yerleşmesi olsun. Evinizin badana boya işlemleri için duvar kağıtları tercih ediniz. eğer ki kiradaysanız boyalı ise aynı şekilde kalsın ama eğer ki ev sizindir. kafanıza göre ve eşyanızın uyumluluğuna göre duvar kağıtları ile evinizin tüm duvarlarınızı kağıt ile kaplıyabilirsiniz. Ama kağıt ise sade olmasınısı tercih ediniz renkli veya siyah olan duvarlar hem evinizin dekorasyonunu bozar hemde insanın gözlerine zararlıdır.

Yatak odası Takımı

Tv karşısında gözlerinizi nasıl etkilediğinizi hissedersiniz. kapalı bulanık ev insanı hem bulandırır hemde temizlik konusunda sizleri yorar açık sade ve şık mobilyalar tercih ediniz. Fazla renk gözünüzde çok eşya olduğunun belirgesidir. Misafirleriniz evinize geldiği zaman şık dekorasyon olan evinizde nasıl bu kadar güzel dekorasyon yaptığınıza özenerek kendi evinde de sizin gibi oda evini gzel ve şık bir dekorasyon ile evini düzenler. Dediğimiz gibi fazla olan eşyalar taşıma da size maliyeti çok olabilir. Ve temizlik konusunda da sizi bir hayli yorar bunun için az ve şık olan eşyaları tercih ediniz.