Ev Depolama

tarafından
2361
Ev Depolama

Ev depolama

Türkiye geneli olarak hemen hemen herkesin bir gün ihtiyaç duyacağı bir hizmettir. Ev depolama gibi zor ve yorucu bir hizmet ancak bu tür zorluklardan sizi depolama firmaları kurtarır.  Depo ihtiyaçınız için sadece yapmanız gereken bizi arıyarak evinizin içindeki bulunan tüm eşyalarınızı depolayabilirsiniz. Peki bu depolar nasıl oluyorlar depolar genelikle oda sistemlidir  en düşük ev eşyası için 1+0  ve en büyük depo ise villa  olarak ev eşyası ise tüm herşeyi depolayabilirsiniz. Nakliye bize ait olduğu sürece tüm paketlemeler herşey A’dan Z’e kadar firmamız tarafından herşey paketlenip daha sonra nakliye araçlarımıza yüklenmektedir. Ve nakliye esnasında tüm eşyalarınız garantili ve sigortalı bir şekilde  herşey tek tek listelenip sözleşmelerimize not edilir.

Oda sistemli depo

Oda sistemli depolarımız

Depolama alanları

Genelikle depolarımız hepsi oda sistemlidir avrupa yakası ve anadolu yakası olan tümm depolarımız aynı şekilde müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Depolarımız da kesinlikle nem ve rutubet bulunmamaktadır tüm depolarımızın bakımı aylık düzenli bir şekilde depo görevlimiz tarafından yapılmaktadır. Depo görevlimiz dışında kesinlikle hiç kimse müdahale edemez. Herhangi bir ihtiyaç anında depo görevlimizden yardım alabilirsiniz.

 

Sigortalı depolama

Depolarımız garantili ve sigortalıdır  eşyanın durumuna göre sigortalanıyor eşyanız sigorta için kesinlikle eksra bir maliyet ödemiyorsunuz ançak sizin eşyanızın değeri daha yüksek ise siz kendi eşyanız için özel sigortalama yapabilirsiniz. Özel sigorta için ödenilen ücret firmamız tarafından karşılanmamaktadır.

Firmamız sadece eşyanın bedeline göre sigorta yapmaktadır. Sigorta firması taşıma esnasında herhangi bir kırılma ve çizilme gibi bu tür hasarları karşılamaktadır. Depo’da ise nem, sel, rutubet, hırsızlık, yangın ve deprem gibi tehlikelere karşı yine sigorta firması eşyanızı karşılamaktadır.

Eşya maliyet bedeli

Eşyanızın maliyeti çok olmasını istemiyorsanız taşıma esnasında muhakak hangi firma ile anlaşırsanız anlaşın ama önceden bir keşif için ekspertiz isteyin. Çünkü taşıma esnasında fazla olan eşyalarınız için maliyeti hem nakliyat esnasında hemde depo esnasında bunun size maliyeti yüksek olabilir. Eşyanızın maliyetini azaltmak için yapmanız gereken gereksiz olan eşyalarınızı atın kullanmadığınız eşyalarınızı eğer kullanılaçak durumda ise fakir fukaraya verebilirsiniz.

Ev depolama

Ev depolama oda sistemli