İstanbul evden eve Nakliyat Fiyatları Nasıl Hesaplanır

tarafından
970
İstanbul evden eve Nakliyat Fiyatları Nasıl Hesaplanır

İstanbul evden eve Nakliyat Fiyatları Nasıl Hesaplanır ?

İnsanların bir yerden başka bir yere nakliye durumun ortaya çıktığında ilk akıllara gelen düşünce ise kaliteli, ve güvenli profesyonel bir nakliye firması ile evini taşımak. Bu makalemizde sizlere İstanbul nakliyat fiyatları hakkında bazı bilgiler vereceğiz.

Kaliteli bir nakliye firması seçerken aşağıdaki kritere göre uygun olan nakliye şirketi seçeriz.

. Çalışma prensipleri
. Hizmetlerin nasıl sağlandığı
. Zaman yönetimi
. Paketleme işlemlerinin nasıl yapıldığı
. İletişim ve açık adresleri belli olan bir firma ile çalışmak.
. Nakliye sözleşmesi olan
. Gerekli tüm belgelere sahip olan

Ancak şirket seçerken akıllara gelen diğer önemli unsur ise firmaların sunduğu hizmetin ne kadar maliyet gerektirdiği düşüncesidir. Taşıma firması ne kadar profesyonel, güvenli ve şeffaf olursa müşterilerin bu tarz nakliye şirketleri seçme olasılığı o derece artar.

Nakliye şirketlerin yaptıkları hizmetlerin fiyat belirleme de yapılan hizmetin kalitesine ve uygulanan hizmetlere göre maliyet farkı oluşmaktadır. Şimdi nakliye firmaların yaptıkları hizmetin fiyatlarını belirlerken dikkat ettikleri hususlara sizler için tek tek inceleyeceğiz.

Kaliteli hizmet

Nakliye şirketlerin profesyonel, güvenli ve kaliteli bir hizmet verebilmeleri için kara yolları genel müdürlüğün vermiş olduğu k3 belgesi almaları gerekir. Bu belgeye sahip olan firmalar müşterilerine her zaman kaliteli bir hizmet sunarak bu durum çerçevesinde fiyat politikalarını belirler.

Yerin büyüklüğü

Taşıma esnasından evin taşınacak yerin büyüklüğü ne kadar artarsa fiyat da aynı orantı da artış göstermektedir. Evden eve nakliyat işinden sizlere örnek verecek olursak evinizin oda sayısına göre maliyet artışı oluşmaktadır.

Taşıma mesafesi (km)

Nakliye işlerinde yapılacak evden eve nakliyat da nereden-nereye taşıma işi olacaksa konuma göre fiyat politikası belirlenir. İstanbul nakliyat fiyatları bazında Kadıköy-moda arası ile Kadıköy- ataşehir nakliye işleminin fiyatı aynı olmaz. kat edilecek mesafe durumuna göre fiyat politikası bu durumda yansır. Fiyat politikaları her şehirde aynı parametrelere sahip olmaz.İstanbul nakliye fiyatları ile Ankara nakliye fiyatları arasından belli farklar muhakkak olabilir.

Nakliyat yapılacak yerin kat çıkma sayısı

Nakliye şirketleri taşıma yaparken çıkılacak kat sayısına göre fiyat politikasını belirlemektedir. Giriş kapıdan yapılan taşıma ile bir rezidansta 11. kata yapılacak nakliyat fiyatı bir olamaz. Ayrıca nakliye yapılacak yerin asansör olup olmama gibi durumuna göre de fiyat farkları ortaya çıkabilir.

Eşya paketleme sayısı

Taşıma şirketleri genellikle fiyat verdiği zaman eşyaların paketlemesine göre fiyat vermektedir. Paketleme yapılacak ürünlerin ne tür paketleme malzemesi ile yapılacak ve ne tür malzeme kullanılacaksa ona göre fiyat vermektedirler. Sıfır kullanılmamış ambalajlama malzemeleri ile eşyalar paketlendiği zaman fiyat farkı ortaya çıkmaktadır.

Personel sayısı

Nakliye firmaları eşyanın çokluğuna göre personel sayısını ona göre belirlemektedir.Örneğim 3+1 evin taşıma için personel sayısı en az 5 kişi ve katına göre gideceği semtine de göre değişmektedir.

Nakliye araçları harcayacağı yakıt

Eşyaların nakliye işlemi gerçekleştirirken kilit noktalarından biri araç kullanımıdır. Nakliye firmaları kat edilen mesafeye bir fiyat politikası ortaya koymaktadırlar. Özellikle her iki konum arasından ki uzaksa ve nakliye aracı bir sefer kaç seferde fazla git-gel yaparsa fiyatlar da da o derece artmaktadır. Nakliye aracın yakacağı yakıt ücret hizmet fiyatına eklenir.

Yukarıdaki saydığımız hizmetlerin toplam belli bir nakliye hizmeti alacağınız zaman fiyat ortalama olarak çıkar bu durum tabi ki her firmanın çalışma şekline göre ve hatta şehirler arası olarak farklılık gösterebilir.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyatları

İstanbul’da ev taşıma hizmetleri için profesyonel, k3 yetki belgelere sahip şirketlerle çalışmakta her zaman fayda vardır. Ancak İstanbul’da evden eve nakliye fiyatları değişkenlikler göstermektedir.
Şirketlerin vereceği hizmete göre fiyat politikasında her zaman farklılık göstermektedir. Kaliteli ve kurumsal firma ile taşınmak her zaman en iyi taşıma olabilir. Firma arayışında acele etmemeniz lazım çünkü her firmanın vereceği hizmet bazen iyi yerine size maliyetli ve bazı eşyalarınıza da zarar geleceğin anlamıdır. Bu nedenle firma seçmede aceleci olmayın ve ilk arayışınızda çevrenizden başlamanızı tavsiye ederiz.

İstanbul evden eve nakliyat fiyatları

İstanbul evden eve nakliyat fiyatları