Maltepe Eşya Depolama

tarafından
218
Maltepe Eşya Depolama

Maltepe eşya depolama firması ve fiyatları hakkında bilgiler. Güncel yöntemlerle ve profesyonel taşımacılık hizmeti sunan firmamız, güvenli eşya depolama hizmetinde de söz sahibidir. Yeni eşya alındığı zaman değerli eski eşyalar bir anda dışarıda kalır. Bu eşyalar için bir yer temin etmek veya bir dükkan kiralamak başlı başına bir sorundur.

Eşyaların hatırına ev kirası ödemek maliyetlidir. Dükkan veya iş yeri kirası ödemek de aynı şekilde eşya sahibi için maliyetli bir seçenektir. Müşteri ile anlaşma sağlandıktan sonra sözleşme imzalanır. Bu işlemle birlikte güvenli mekanlarda bu değerli eşyalarınız için depolarımız aradığınız kaliteyi sunmaktadır.

Firma tercihinde fiyat konusu kadar hizmet kalitesi de önemlidir. Hizmet kalitesi denildiği zaman eşyaların güvenli bir şekilde taşınması, paketlenmesi ve istiflenmesi önemli konulardan biridir.

Maltepe Eşya Depolama Firması

Yer temini kadar eşyaların saklanan yerde sağlıklı bir şeklide saklanması da sorun teşkil eden konulardan biridir. Yani eşyaları sakladığınız yerde rutubet varsa eşyalarınızın bu rutubet nedeniyle zarar görmesi içten bile değildir. Haşereler, fareler, tahta kuruları ve benzeri etkenler de zarar vermektedir. Değerli antika eşyaların ve paha biçilmez mobilyaların bu gibi yerlerde saklanması eşyaların zarar görmesine neden olur. Eşya ambalajlama işlemlerinde eşyanın özelliklerini dikkate alıyoruz. Antika, mobilya, avize, kıyafet, kitaplık, masa, sandalye ve benzeri bütün ev eşyaları için özel ambalaj malzemelerini satın alıyoruz.

Depolamada tek sorun yer temini değildir. Bunun nakliyesi, paketlemesi ve depoya yerleştirmesi başlı başına sorundur. Bu hizmette binanın güvenliğinin yanı sıra paketleme, nakliye, teslimat ve sözleşme gibi konularda da şirketimiz çözüm odaklı hareket etmektedir. İşinde profesyonelleşmiş kadro ile hizmette her zaman ilk sırada yarışan şirketimiz, kısa süre zarfında eşyaları yerine ulaştırmaktadır.

Sigortalı nakliye konusunda şirketimiz bu konuda isim yapmış sigorta şirketleriyle çalışmaktadır. Depolama işlemlerinde mobilya montaj hizmeti de önemlidir. Depoya götürülecek mobilyalar, dolaplar, kitaplıklar ve benzeri eşyalar marangoz hizmeti sayesinde seri yöntemlerle taşınmaktadır. Marangozlarımız eşyaları depoya taşırken ve depodan eve getirirken monte işlemi gerçekleştirmektedir.

Özel balonlu naylonlar sayesinde çizilmeden taşınan ve özenle depolanan mobilyaların montajlanması, bu işte yıllardır hizmet veren personel tarafından yapılmaktadır. Mobilyada uzman ustalarımız profesyonel taşımacılık hizmetimizin bir parçasıdır. Kişiye özel depo hizmetimizin ilk merhalesi olan ilk keşif işlemi, eşyanın yerinde incelenmesi, paketleme ve yükleme gibi maddelerden oluşmaktadır. Garantili hizmet parolasıyla eşyalarınızı aylarca depolarımızda saklayabilirsiniz. Depolarımızda minimum 30 gün saklama hakkına sahipsiniz. Bir aydan az olan depolama talepleri geçerli değildir.

Şirket olarak paketleme, eşya depolama, nakliye ve teslimat gibi kategoriler depolama fiyatları içerisinde değerlendirilmektedir. Kiralama gün sayısı ve kiralama bedeli fiyatlandırma işleminde belirleyicidir. Depolama hizmetimiz fiyat bakımından piyasa standartlarına göre en iyi seçeneklere sahiptir. Profesyonel taşımacılık ve profesyonel depolama hizmetini yeni nesil seçeneklerle uyguluyoruz.