Ofis Taşıma Hizmetinde Ekspertiz Hizmeti

tarafından
354
Ofis Taşıma Hizmetinde Ekspertiz Hizmeti

Ofis taşıma hizmetinde ekspertiz hizmeti neden önemlidir? Ekspertiz hizmetinin neden önemli olduğunu anlayabilmek için öncelikle ekspertiz hizmetinin artılarını yerinde değerlendirmek gerekir. Asansörlü özelliğe sahip aracın yeri, kapalı kasa aracın yeri ve paketleme malzeme ihtiyacının ne kadar olduğu gibi konular ekspertiz ekibimiz tarafından belirlenmektedir.

Ofis Taşıma Hizmetinde Ekspertiz

Ofiste bulunan cihazların genel yapısı, paketleme için gerekli balonlu naylonlar, köpüklü kutular, koli bantları ve diğer bütün malzemeler liste halinde hazırlanmaktadır. Plansız ve programsız yapılan taşıma işlemlerinde eşyalar zarar görür ve taşıma süresi uzar. Bu gibi durumda istenilen sürede nakliye işlemi gerçekleşmez.

Paketleme işleminin başarılı bir şekilde yapılması için ofis taşıma işleminde uzmanları görevlendiriyoruz. Özellikle değerli elektronik cihazlar özel malzeme ve özel paketleme ile ambalaj içerisine yerleştirilmektedir. Uzman paketleme elemanlarımız çizilme ihtimali olan dolap ve mobilya gibi eşyaları balonla naylonlarla kaplamaktadır. Kırılabilir eşyalar köpüklü kutulara yerleştirilmektedir.

Taşıma işlemlerinde sorun yaşamamak adına şirketimizin deneyimli elemanları ofisin giriş kapısını, iş hanını giriş kapısını, bahçe kapısını, sokağın genişliğini, pencerelerin genişliğini ve balkonun genişliğini ölçmektedir. Bu ölçme işleminin ardından en uygun pencere, balkon ve giriş bölümü taşıma işlemi için tercih edilmektedir. Güncel yöntemlerle eşya taşıma işleminin gerçekleşebilmesi adına gerekli bütün önlemler alınmaktadır.

Ekspertiz hizmetinde marangoz elemanlarımız dolap, kitaplık, klasörlük, masa, sandalye ve mobilya gibi eşyaları parçalara ayırıp poşetlemektedir. Ofis taşıma kategorisinde, yeni adrese taşınan bu eşyalar yine marangozlarımız tarafından birleştirilmektedir. Marangoz hizmetinin birçok avantajı vardır. Yer kaplayan mobilyalar ve dolaplar daha az yer kaplar. Ayrıca dolapların montaj işlemi de marangozluk yeteneğine ihtiyaç duymaktadır. Marangozluktan anlamayan kişiler için dolapların birleştirilmesi zor bir iştir. Bu konuda yardım istiyorsanız ofis taşıma programımızda yer alan marangoz hizmetinden faydalanabilirsiniz.