Parça Eşya Taşıma ve Fiyatları

tarafından
286
Parça Eşya Taşıma ve Fiyatları

Parça eşya taşıma: Küçük bir masanın veya mobilya takımının bir yerden bir yere ekonomik bir şekilde taşınması parça eşya taşıma hizmeti ile mümkündür. Küçük çaplı eşyaların sorun yaşanmadan bir adresten diğer bir adrese taşınması için deneyimli aynı zamanda bu işte tecrübeli firmalara ihtiyaç vardır. Şirketimiz nakliyeciliğin püf noktalarını iyi bilen ve bu konuda müşteri memnuniyetini tercih eden ekiple çalışmaktadır.

Eşya taşımacılığında ekonomik seçeneklerden biri olan bu hizmette bir araçta birden fazla müşterinin eşyası yer almaktadır. Bu yöntemle maliyet düşmektedir ve dolayısıyla nakliye ücreti de düşmektedir. Hizmet kalitesinden ödün vermeden ekonomik parça eşya taşımanın adresi olan firmamız, 7 gün 24 saat hizmet vererek bu konuda çözüm üretmeye devam etmektedir.

Parça Eşya Taşıma Firmaları

Hizmet kalitesiyle, zamanlamasıyla ve fiyat seçenekleriyle diğer firmalardan çok farklı olan şirketimiz, eşya taşıma firmaları kategorisinde üst sıralarda yer alan bir kurumdur. Firma tercihinde zorlanıyorsanız ve güvenilir bir adres arıyorsanız müşteri hizmetlerimizi arayın ve hizmet kalitemiz hakkında bilgi alın.

Müşteri hizmetlerimizi aradıktan sonra şirket elemanlarımız adresinize servisimizi yönlendirmektedir. Müşteri hizmetlerimize adres, eşya ve kimlik bilgilerini doğru bir şekilde vermelisiniz. Zaman kaybı yaşanmasın istiyorsanız yapmanız gereken bilgilerinizi doğru bir şekilde vermeniz gerekir. Ekiplerimiz adresinize gelerek parça eşyayı kamyona yüklemektedir. Paketleme, istifleme ve teslim alma işlemlerinde ekibimiz güvenilir çözüm üretmektedir. Ayrıca sigortalama yaptırmak isterseniz eşyanız taşıma süresi boyunca sigortalanabilir.

Fiyatları

Nakliyeciliğin ana konusu olan akaryakıt fiyatları, parça eşya taşıma fiyatlarını da etkilemektedir. Akar yakıt fiyatlarının çıkması durumunda nakliye ücretleri de bu durumdan etkilenmektedir. Taşınan eşyanın özellikleri, taşıma mesafesi ve ek hizmetler nakliye hizmetlerinde doğrudan fiyata yansımaktadır. Parça eşya taşıma işlemlerinde şirketimizin deneyimli personeli eşyaları teslim aldıktan sonra listeye eklemektedir.

Listeleme işleminde ilk teslim edilecek eşyayı en son yüklüyoruz. Eşyaların teslim edileceği adresler liste yapılmaktadır ve bu liste dikkate alınarak güzergah belirlenmektedir. Liste işlemlerinin ardından aracımız söz verilen saatte eşyaları yerine teslim etmektedir. Hizmet sayesinde zaman kaybı yaşamadan eşyaları seri bir şekilde istediğiniz adrese gönderebilirsiniz.

Eşya depolama ve diğer tüm evden eve nakliyat hizmetleri için bize ulaşın.