Profesyonel Fabrika Taşımacılığı

tarafından
324
Profesyonel Fabrika Taşımacılığı

Profesyonel fabrika taşımacılığı hizmeti ve detayları yazımızda. Ekibimiz sigortalanacak makinelerin poliçesini ambalaj işlemi öncesinde yapmaktadır. Bu işlemde sigorta şirketi sigortalanacak eşyanın fotoğrafını istemektedir. Elemanlarımız sigorta poliçesi ve sigortalanan makinenin fotoğrafını firmaya göndermektedir.

Taşıma süresi boyunca sigortalanan eşyalar sigorta firması tarafından güvence altına alınmaktadır. Çok değerli fabrika makinelerinin taşınmasında sigortalama işlemi güvenliği maksimum seviyeye çıkarmaktadır. Fabrikalarda kullanılan bu değerli eşyaların taşınmasında dikkat edilmesi gereken hususlar ekibimiz tarafından takip edilmektedir.

Profesyonel Fabrika Taşımacılığı Hizmeti

Nakliyeciliğin sorunsuz bir şekilde seri bir şekilde yapılabilmesi için öncelikle girişlerin ve çıkışların incelenmesi ve en uygun yerin belirlenmesi gerekir. Bu aşamada en uygun giriş veya çıkış bölümü taşıma işlemi için tercih edilmektedir. Taşınacak fabrikanın genel özellikleri dikkate alınarak hazırlanan fabrika taşıma programı, en uygun gün ve saatte uygulanmaktadır. Ekibimiz hava durumunu incelemeden taşıma programı oluşturmamaktadır. Ayrıca yol durumu ve yol çalışmaları da internet üzerinden takip edilmektedir.

Taşıma işleminde trafik kurallarını dikkatli bir şekilde değerlendiren şoförlerimiz deneyimli ve usta kişilerden oluşmaktadır. SRC, K belgesi, Bakanlık İzni, Psikoteknik belgesi ve benzeri belgelere sahibiz. Resmi prosedüre uygun şekilde nakliye hizmeti veriyoruz. Filomuzda bulunan araçlar son modeldir ve gerekli bakım işlemleri yapılmıştır. Modeli düşen araçlar filodan düzenli bir şekilde çıkarılmaktadır ve filo her zaman modern araçlarla desteklenmektedir.

Taşıma programında dikkat ettiğimiz konulardan biri de hava durumu, yol durumu ve yol çalışmalarıdır. Günlük takip ettiğimiz hava durumu ve yol durumu, söz verdiğimiz zaman zarfında teslimatın gerçekleşmesi için önemlidir.

Yükleme işlemini gerçekleştiren ekibimiz artık yola çıkmaya hazırdır. Şoförlerimiz uzun yıllar fabrika taşıma hizmeti veren kişilerden oluşmaktadır. Şoförlerimiz trafikte güvenli bir şekilde araç kullanımı konusunda yılların deneyimine sahip kişilerdir.

Hizmette kaliteyi tercih eden personelimiz, yılın her gününde aynı performansla hizmet vermektedir. Uzun yıllar bu sektörde hizmet vermektedirler. İstediğiniz zaman müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz ve kaliteli fabrika taşıma hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Telefon Numaramız: 444 4 703