2019 Dekorasyon Trendleri

tarafından
1352
2019 Dekorasyon Trendleri

2019 Dekorasyon Trendleri

2019 Ev Dekorasyon trendleri, en sık karşılaşabileceğimiz tasarımlar arasında yine doğallık ön plana çıkıyor Git gide artan şehirleşme yaşantısı hepimizi yavaş yavaş doğadan uzaklaştırıyor. Eksikliği hissettiğimiz doğa yaşantısı bu yıl az da olsa evimize taşımaktayız. Doğal yaşam alanı dendiğinde ilk aklımıza gelen ahşap malzemeler geliyor. Kullanıldığı alana hem dayanıklı hemde sıcaklık konusundan yüz yılardır tüm dekorasyonlara bir şekilde konuk olmayı başarmaktadır.
Hepimizin hayatına bir şekilde adım adım yaklaşan ahşap mobilyalar daha çok uzun bir süre yerinizi ve değerini koruyacağına benziyor.

Ahşap Mobilya

Bu yılda ahşap mobilyaları daha doğal görmeye devam edeceğiz. Hiç işlem görmemiş veya az işlem görmüş boyasız ahşap mobilyalar ve dokusu bozulmamış ahşap eşyalar sayesinde azda olsa yaşam alanlarımıza doğallık katabileceğiniz.
Sizde yaşam alanınıza doğallık katmak için ham kütüklerden yapılmış orta sehpa, masa veya yan sehpalar gibi eşyaları tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda sizlerin yaşamı daha ferah tutacak masif ahşaptan üretilmiş mobilyaları da inceleyebilirsiniz. Eğer salon için yemek masası tercih edecek olursanız evinizin alanına göre tercih etmelisiniz eviniz küçük ise büyük masa tercih etmeyiniz hem alanı daraltır hemde kullanımı bir hayli zor olur sizin için. Klasik yemek masaları genellikle dikdörtgen formlarda tasarlandığı için konulacak alanı şekillendirmek daha kullanışlı olacaktır.

Retro Mobilya

Bunun yanı sıra retro ve vintage mobilya diğer senelere göre bu sene de daha fazla karşılaşabiliriz. Sürdürebilir malzeme yönetimi ve maksimum geri dönüşüm sağlanmak için ikinci eşya mobilyalar da giderek yaşam alanımızda daha fazla yer almaktadır. Özel üretilmiş mobilyalar, stoksuz ürün ve uygun fiyat gibi özellikler eski mobilyaları daha cezbedici ve tercih edilir. Standartlaşmış mobilyalar yanı sıra farklılık eğer arıyorsanız eski ahşap mobilyalara mutlaka göz atmalısınız. Vintage, retro gibi ikinci el eşyalar geçmişin en güzelliğine evinizin taşımanıza yardımcı oluyor.
Ayrıca başkaların yaşam hayatlarına dokunmuş, hikayesi olan sevilmiş kimin hoşuna gitmez ki? Doğallıktan yanaysanız ve nostaljik etkinliğe inanıyorsanız dekopasaj mobilyaları ziyaret etmeyi unutmayınız!..

2019 Ev dekorasyonu

2019 Ev dekorasyonu mobilyaları bu yıl farklı tarzlar ile eşleştirebilir siniz. Özellikle takım olarak satılan eşyaların yerine tek parça olarak alabilirsiniz. Mobilya takımları, evin showroom gibi tek parçalı mobilya ile birleşti meni öneriyoruz. Evinizin dekorasyonu daha güzel ve cesur adımlar atmak istiyorsanız farklı tarzları da deneyebilirsiniz. Aynı şekilde ucuz ve pahalı eşyaları da eşleştirebilir siniz. Ev düzenleme dekorasyonu kişisel tarzını ön plana çıkarmak en büyük artısı dekorasyonun benzersiz kılmasıdır. Ayetten dekorasyon olarak kişisel yeteneklerinizi de ortaya koyarak evinizin dekorasyonu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Ahşaplarla birlikte cam eşyalarda yerini alıyor renkli camlara da evinizin aksesuarları her türü eşyanız uydurarak düzenleyebilirsiniz. Avizelerde de yine cam vintage modeller ön planda yer almaktadır. Cam sehpa seçimi yaparken yine camlı sehpa modelleri ile evinizin köşeleri koyabilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde 2019 yılının pantone rengi canlı mercan (iving Coral) olarak belirlenmiştir. Bu yılın rengi olarak belirlenen canlı mercan tonları bu yıl ev dekorasyon alanlarında karşımıza çıkacaktır. Aksesuar ve tamamlayıcı ürünlerde bu yılın pantone rengini tercih edebilirsiniz. Canlı mercan rengi doğaya duygusal tepkiler verdiği için bu renkler ile birlikte yeşil ve tonları da kullanabilirsiniz. Bu sene sıcak renkler daha çok ön planda olduğu anlaşılmaktadır. Bronz ve tozu pembe tonları da görmeye aşina olacağımız renkler arasında yer alıyor.

2019 yılında sıcak ve yumuşak yatak odası takımı tercih edilmektedir. Kış ayların zor şartları geçeceği bazı iller de en çok tercih edilen yatak odası takımıdır. Evinizin en çok hangi renk tonu gidiyorsa ve az eşya kullanmaya özen gösteriniz.

2019 Ev Dekorasyonu

2019 Ev Dekorasyonu