Ağır Eşyalar Nasıl Taşınır?

tarafından
2074
Ağır Eşyalar Nasıl Taşınır?

Ağır Eşyalar Nasıl Taşınır?

Taşınmak gerçekten zor ve yorucu bir iştir, Özelikle mobilya ve diğer ağır olan eşyalarının yerini değiştirmek bilze bizi çok yorarken tüm eşyaların yeni bir eve taşındığınızda ve yeniden her odaya istediğiniz eşyaları yerleştirmek çok ama çok yorucu ve zahmetli bir iştir.
Ama üzümeyin ve kendinizi ağır eşyalarla yormayınız evden eve nakiyat firmaları sizin istediğiniz gibi evinizi dizmektedir.

Eşyaları Kaldırırken Dikkatli Olun

Eşyaları kaldırırken dikkati olun

Eşyaları kaldırırken dikkati olun

Eğer bir koliyi veya başka bir eşyayı kaldırırken ağırlığı ve çoğunluğu belinize değil bacak ve kollarınız binmesine dikkat ediniz. Eğer ufak eşyalarınız taşınacaksa kendinizi önceden ufak birkaç ısınma germe hareketleri ile vücudunuzu bu strese hazırlamanız daha doğal olacaktır.
Taşıdıktan sonra bel ağrısı çekmemek için dikkatli ve yavaş bir şekilde taşıyınız. Taşıyacağınız eşyaları kaldırırken ve yere indirirken yardım isteyiniz.

Sizi engelleyecek eşyaları kaldırınız

Sizi engelleyecek eşyaları kaldırınız

Sizi engelleyecek eşyaları kaldırınız

Taşımaya başlamadan önce yolunuzda ki ufak eşyaları önce paketleyiniz ufak eşyalar oyuncaklar, kablolar ve ufak tefek eşyalar ayağınıza takılmasın bu neden bunları ortadan kaldırdıktan sonra daha rahat bir taşıma işlemine başlayınız. Ufak tefek eşyalar ayağınıza takıldığında bel ağrısı veya herhangi bir yerinizi incinme veya kırılma gibi durumlar meydana gelebilir.
Taşımaya önce büyük eşyalar ile başlayınız beyaz eşyalar, mobilyalar ve daha sonra ufak tefek eşyaları taşıyınız.

Yükün Ağırlığını Bıçaklarınıza Verin Belinize Değil

Yükün Ağırlığını Baçaklarınıza Verin Belinize Değil

Yükün Ağırlığını Bıçaklarınıza Verin Belinize Değil

Taşımada eğer yük çok beliniz den destek alacaksa, o gün veya daha sonrası bel ağrısı çekmeniz muhtemeldir. Yükün destek noktası daha çok bacaklarınıza vermeniz gerekmektedir. Rahat bir taşıma için yükü belini ile değil bacaklarınız ile taşıyınız hem sizi yormaz hemde bel ağrısı çekmesiniz.

Doğru Ekipmanları Tercih Ediniz

Doğru Ekipmanları Tercih Ediniz

Doğru Ekipmanları Tercih Ediniz

Ağır eşyaları taşırken doğru ekipmanları hem işinizi kolaylaştırır hemde sorunsuz bir taşıma olur. Doğru ekipmanları sadece eşya taşıma için değil diğer sektörlerde veya çalıştığınız bir yerde de tercih ediniz.
Kullanacağınız halat, yük arabası, ufak tekerlekli taşıyıcılar kısa mesafe olsa bile eşyanın daha güvenli olarak gerçekleşmektedir. Eşyayı bir halat ile taşıyacaksanız eğer yardım alacağınız kişiler halatın iyice bağlayıp sağlamlaştırdıktan sonra taşıyınız.

Profesyonel Yardım Alınız

Profesyonel Yardım Alınız

Profesyonel Yardım Alınız

Nakiye fiyatı düşük olsun diye her işi siz üstlenmeyi. Nakliye şirketleri ağır eşyaları taşıma konusunda hem deneyimli hem de taşımayı yapmak için doğru ekipmana sahipler. Evden eve nakliye işinizde ağır olan eşyalarınızı firma ile kolaylıkla istediğiniz adrese güvenli ve hasarsız bir şekilde taşıyabilirsiniz. Beyaz eşyalarınızı siz değil nakliye firması taşısın ve tüm de monte bağlantıları yapıp size teslim etsinler.
Eğer fiyat düşürmesini istiyorsanız siz sadece ufak olan eşyaları paketleyip eğer mesafesi yakın ise taşıyınız o zaman firma ya sadece büyük eşyaların kaldığını ve büyükleri taşımayı söylediğiniz takdirde fiyat biraz daha makul olur.

Firmaların size vereceği fiyat tüm taşımaları ve paketlemeleri kapsayan fiyatlardır. Kaliteli ve güvenli taşınmak herkesin de hakkıdır. Ama önemli olan doğru firma il evinizi yeni evinize sorunsuz bir şekilde taşınmaktır. Hayırlı taşınmalar..