Ankara Eşya Depolama Fiyatları

tarafından
1256
Ankara Eşya Depolama Fiyatları

Ankara eşya depolama fiyatları

Artık yavaş yavaş büyüyerek hayatımıza girmeye başlayan eşya depolama hizmeti bazı kesim için gerçek bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bu durumlar da ve artık sektör yavaş yavaş gelişmekte ve büyümektedir.
İkinci büyük şehir olarak bilinen ankara olan memurlar şehri olarak bilinene ankara eşya depolama konusunda da istanbul’un ardından konumlanmaktadır.

Belki bir gün ihtiyaç duymadığımız veya bilmediğimiz ancak örneklerini incelemiş olduğumuz bir hizmettir.Eşya depolama böyle bir hizmet anlayışı gerçekten daha önce ya eksikti yada görmemişiz diyebileeğimiz bir depolama firmasıdır. Bu Tür depolama hizmeti nasıl ve kimler kullanmaktadır. Gelin bilikte örneklendirelim.

Ankara’da üniversite öğrencisi olarak var sayalım yaz aylarda okular kapanıyor sizde ufak bir evde yada yurtta kalıyorsunuz kalkıp da 3 aylığına eşyanızı hangi şehire gitmeniz gerekirken neden götüreceksiniz ki küçük bir depo yaz boyunca kiralayıp işinizi daha kolaylaştırabilirsiniz.

Çözüm depo olarak da en güzel çözüm ufak size yetebilcek kadar depo kiralayıp aylık hem uygun fiyatlarla eşyalarınızı depolayın hemde daha güvenli eşyanızın başına hiç bir sorun sıkıntı olmadan evinizde ki eşyanızı depolayın. 3 Aylık ev kirası bayada yüksektir siz 3 aylık yerine 1 aylık depo kirasını verir hemde 3 ay boyunca eşyanızı depolayabilirsiniz.

Ankara da memur olarak görev yapıyorsunuz iş nedeniyle 3 aylığına yurt dışına yada şehir dışına cıkmanız gerek bunun için kalkıp da eşyanızı tayın ettiğiniz yere 3 aylığına götürmek hem maleti yüksek olur hemde gideceğiniz yeni adrese ev kirası hem istediğiniz bir alan veya semt olabilir mi belli değil bu tür sorunları siz hiç sorun yapmayın size önereceğimiz depolama hizmetleri mevcuttur. hem aylık düşük miktarda eşyanızı depoayabilirsiniz.

Ankara eşya depolama fiyatları nedir?

İstanbul ile hemen hemen aynı olmaktadır. Depo fiyatlarımız web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Henüz rekabet biraz yoğun olmadığı için hemen hemen istanbul ile aynı seviyededir. İstanbul da alanları büyük yatırımlık görmekteyiz.Ancak henüz Ankara daha böyle bir yatırımın haberdarında değiliz.

Depolama konusunda fiyatları aslında eşyanızın alabildiği alana göre fiyatlandırma yapılmaktadır. Örnek veriyorum 1+1 eşyanız için 10 metre kare fiyatı 200 + KDV aylık olarak hesaplanmaktadır. Ama depolarımız istanbul’daki gibi Oda sistemlidir.

Depolama hizmeti verdiğimiz ve ayretten de nakliye ihtiyaçınız için de bizi arıyarak eşyanızın nakliyesini ne tür hizmet sunmaktayız. hepsini ayrıntılı bir şekilde bizden bilgi edilebilirsiniz.

Depolama anında vermiş olduğumuz nakliye hizmeti içerisinden hem nakliye hemde depo sigortası bulunmaktadır. Tüm taşımalarımız ve depolarımız anadolu sigorta güvencesinin altındadır.

Ankara Ev eşyası depolama