Bodrum Altlarında Eşyalarınızı Depolamayın

tarafından
1559
Bodrum Altlarında Eşyalarınızı Depolamayın

Bodrum Altlarında Eşyalarınızı Depolamayın

Depo olarak her firma ile eşyalarınızı depoya koymayınız ve hangi firma ile anlaşırsanız anlaşın ama muhakkak nakliye esnasında eşyanızın başında olun. Yer altı bodrum katlarda eşyalarınızı kesinlikle depolamayın çünkü bodrum altlarında her türlü zararla karşılaşabilirsiniz.

 

Merdiven altı depolama

Anlaşmış olduğunuzu nakliye firması veya sıradan bir firma eşyalarınızı merdiven altı depolama yapabilir bunun için size önerimiz kesinlikle  ne tür yerde eşyanızı muhafaza edilecekse başında olmanız gerekir. Yüksek kira ödeyerek eşyanızın tam olarak nerden nasıl muhafaza edildiğini görmeden eşyanızı hiç kimseye teslim etmeyin.

 

Depo alanları önemlidir

Evet yanlış duymadınız depo alanları önemlidir hem depo alanları hemde konum olarak önemlidir aylık belirli ücret ödeyerek  bodrum ve merdiven altlarında eşyalarınızı depolamayı bırakmayın. Veya siz kendiniz fazla olan eşyalarınızı kesinlikle bina altında bodrum altlarında eşyalarınızı koymayın çünkü bina altları hepsi genellikle nem ve rutubeti aşırıdır. Eşyanızı koyduğunuz gün 1 ay sonra eşyanızı çöp olarak alırsınız.  Her gün hayat şartları zorlaştığı gibi maliyet de git gide yükselmektedir bir evin eşyası artık hemen hemen 20 bin TL ile alınmaktadır. Kira deseniz başını alıp gidiyor en düşük ev kirası 1000 tl ile başlamaktadır.

 

Oda sistemli depoları tercih ediniz

oda sistemli depo firmaları tercih ediniz hem eşyanız güvende hemde istediğiniz gibi eşyanız korunmaktadır. Biraz önce bahsetmiş olduğumuz  makalemizde  sizde kıymetli olan eşyalarınızda vazgeçmeyin  kiralık depolama firmaları ile eşyanızı daha uygun fiyatlarla aylık depolayabilirsiniz. yüksek ev kira yerine fazlalıklarınızı çöpe değil çözüm depo ile eşyalarınızı sizde depolayabilirsiniz.

Depolarımız sizlere konum olarak hem yakın hemde daha güvenlidir aylık bir ev kirası en düşük 1000 TL’tir hele ki sitelerde oturuyorsanız 1000 TL olan ev kirası su, elektrik , doğal gaz ve aidat ile birlikte size 2500 TL olur en az şuan ki yeni sitelerde aidat en az 500 TL’tir. ve her dairenin sığınağı ise 3 beyaz eşya bile zor sığacak şekildedir. ve sığınak ise herkesin eşyaları karışacak şekilde kapıları olmayan rutubet ve nemli olan sığınaklardır. Sığınağa koyduğunuz eşyanız genelikle çöp olarak alırsınız çünkü rutubeti ve nemi çoktur Bu  tür sığıntılar yaşamayın  diye sizlere oda sistemli depolarımızı öneriyoruz. Hem temiz hemde daha güvenli tüm bakımları düzenli bir şekilde depo görevlimiz tarafından aylık düzenli yapılmaktadır. Sizde oda sistemli depoyu tercih ediniz kafanız rahat olsun aklınız eşyalarınızda olmasın eşyalarınızı güvenli ellere teslim etmenizi tavsiye ediyoruz. Depolamanın en kolay yolu ve güvenli sigortalı hizmet sunan tek firma biz olduğumuzu herkes bilmiyor.

bodrum altlarında eşyalarınızı depolamayın

Eşya depolama bodrum altlarında eşyalarınızı depolamayın