Dikkat Kırılabilir

tarafından
6902
Dikkat Kırılabilir

Dikkat Kırılabilir

 

Taşınırken koliler üzerinde kırılır etiketi

Taşıma esnasında koliler üzerinde dikkat kırılır etiketi mutfak eşyalar için ve kırılabilen koliler içindeki eşyalar için genellikle kullanılır. Kırılacak eşyalarınızı topladığınız zaman kalem ile yazma yerine dikkat kırılır etiketi yapıştırmanız daha mantıklı hem çok dikkat çeker hemde taşıma esnasında  ekiplerimiz tarafından dikkatlice taşınır.

Kolilemiş olduğunuz koliler içinde dikkat kırılır kolisi hem  nakliye sırasında daha kolay bulabilirsiniz hemde taşımada esnasında genelikle kırılabilen eşyalar mutfak olduğunu bilinir. Bunun için sadece yapmanız gereken dikkat kırılır olan koliler de eğer kırılan eşyalar mevcut ise mutfak yada vitrin yanına nakliye esnasında personellerimiz direk koyarlar.

Dik taşıyın etiketi

Dik taşıyın etiketi

Dik taşıyın etiketi

Dik taşıyın etiketi genelikle dökülen ürünler için kullanılır yağ, sıvı, su ve benzeri dökülen eşyaları için dik taşıyın etiketi koli üzerine yada dökülen ürünü neye koyduysanız üzerine direk yapıştırınız.

Lütfen dikkatlı taşıyın etiketi

Lütfen dikkatlı taşıyın etiketi

Lütfen dikkatlı taşıyın etiketi

Genellikle  kırılan dökülen hassas olan eşyalar üzerine etiketi yapıştırın. Çünkü taşıma esnasında unutkanlık veya dalgınlık olabilir onun için nakliye esnasında etiketi yapıştırdığınız takdirde  tüm taşıma ekibin göz önünde olur ve de dikkat çeker ve hemde taşıma sonrası kolay bulabileceğiniz etiket olur.

Dikkat Elektronik Eşya

Dikkat Elektronik Eşya

Dikkat Elektronik Eşya

Tv kabloları elektrik kabloları  ve tüm elektronik ürünler için yağmış olduğunuz koli üzerine yapıştırınız. Çünkü taşıma sonrası size muhakkak lazım olan üründür. Onun için koli üzerine etiketi yapıştırdığınız da personeller o koliyi kolay bulabileceğiniz yere koyar sizler için de daha kolay ve zahmetsiz iş olur.

Önlemi alınız

Sizde bu tür kırılmaya karşı kendinizde önleminizi alabilirsiniz yada taşıma firmasından ek ücret karşılığı tüm kırılacak hassas olan eşyalarınızı firmaya yaptırabilirsiniz. Ama tercihimiz eğer siz kendiniz eşyanızı paketlemesini yaparsanız ne tür malzeme ile paketlemişsiniz ve nasıl paketlemişseniz kolilerin içine nasıl yerleştirmişseniz kendiniz daha düzenli yapmış olursunuz. Bu yukarda bahsetmiş olduğumuz etiketler sizin için hemde taşıyan personeller için daha sağlıklıdır.hangi koli hangi odaya ait hangi kolide ne vardır. En azında daha dikkatli taşınır. Buda demek oluyor ki kolay ve zahmetsiz taşıma hem yerleştirmede hemde eşyanız farklı odalarınız içerisinde karışmamış olur. Dilerseniz  Çözüm depo olarak bizden yardım temin edebilirsiniz sadece paketleme olarak biz eşyanızı hepsini paketleyebiliriz. Uygun fiyat garantisi ile tüm paketlemeleri 1 gün değil yarım gün içinde tüm paketleme işlemlerini personellerimiz tarafından paketlensin. Taşınmanın ve depolamanın puf noktası olan paketleme her zaman en önemli unsurlardan biridir.