Eşya Depolama Servisi

tarafından
231
Eşya Depolama Servisi

Eşya depolama servisi ve detayları. Ekip olarak ilk aşamada ücretsiz servis hizmetiyle eşyaları yerinden alıyoruz. Eşyaları yerinden almak için elemanlarımız ilk aşamada adresinize sözleşmede belirtilen tarihte teslimat işlemini gerçekleştirmektedir. Elemanlarımızın sizler için sunduğu servis hizmeti eşya depolama ücretine dahildir. Modern araçla, kaliteli paketleme malzemesiyle ve deneyimli elemanlarla hizmet veren ekibimiz, programı titiz bir şekilde takip etmektedir.

Elemanlarımız ilk aşamada adresinize gelerek eşyaları yerinde inceliyor ve gerekli paketleme işlemini seri bir şekilde yapıyor. Paketleme işleminin kısa sürede zarfında yapılmasının ardından seri bir şekilde paketler yük aracına yükleniyor. Elemanlarımız sözleşme imzalama işleminin ardından depolanacak eşyaları depoya taşıyor.

Eşya Depolama Servisi – Detaylar

Hizmet kalitesini güncelleyen ve her zaman ‘hizmette kalite’ parolasıyla hareket eden elemanlarımız, paketleme işleminde özel malzeme ve yöntem kullanmaktadır. Paketlemede hassas eşyaların kırılmasını önlemek için balonlu naylonları tercih ediyoruz. Ayrıca kullandığımız kutular da aynı şekilde çok kaliteli özelliklere sahiptir. Eşya depolama işlemi için kullandığımız kutuların içi köpüklüdür ve darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Nem, sıcak ve soğuk havaya karşı taşınan eşyayı koruyan ambalajlar güvenli taşıma hizmetimizin temelini oluşturmaktadır.

Depoya götürülecek eşyalar kamyona yüklenirken her zaman eşyaların mekanik özellikleri göz önüne alınmaktadır. Elemanlarımız eşyaları nazik bir şekilde kapalı kasa araca yerleştirmektedir. Ağır ve dayanıklı eşyalar alta, hassas ve kırılabilir eşyaların kutuları ise üste konmaktadır. Kısacası elemanlarımız eşyaların zarar görmeden taşınması için özel yükleme yöntemini tercih etmektedir. Ekibimiz güvenli eşya depolama hizmetine güvenli paketleme ve yükleme işlemiyle başlıyor.

Eşyaların Depoya Teslim Edilmesi

Ücretsiz servis hizmet kategorisinde paketlenen ve istiflenen eşyalar kısa süre zarfında depoya ulaştırılmaktadır. Depoya gelen servis aracımız, eşya depolama görevlilerimiz tarafından boşaltılmaktadır. Depoya gelen eşyalar listeye eklenerek kaydı yapılmaktadır. Depoda kalacağı süre, eşyanın sahibinin kimlik bilgileri, eşya bilgileri ve teslimat süresi kayıtta yer alan bilgilerdir. Depoda görevli elemanlarımız eşyaları müşteriye ait bölmeye kilitlemektedir. Anahtar talep edilirse müşteriye teslim edilmektedir. Elemanlarımız güvenilir depolama seçenekleriyle sektöründe ilk sırada yer alan bir firmadır.

Depolama hizmetinde kullandığımız depolar güvenlidir ve asayiş bakımından problem yaşamayacak bir bölgede yer almaktadır. Güvenlik görevlisi, güvenlik kamerası ve güvenlik kilit sistemi, depolarımızın genel özelliğidir. Güvenlik önlemlerinin yanı sıra deprem, sel ve yangın gibi afetler için de gerekli önlemler alınmaktadır. Afet anında kurtarma programı devreye girmektedir. Eşya depolama ekibimiz deprem, sel ve yangın tatbikatı gibi konularda bilgilendirilmektedir. Gerekli eğitim firmamız tarafından verilmektedir.

Firmamız depoları görmek isteyen müşterileri için özel gezi düzenlemektedir. Depolarımızın işleyişini, genel özelliklerini ve yerini kendi gözleriyle görmek isteyen müşterilerimiz görebilir. Güven, kalite ve ekonomik depolama çözümleri için müşteri hizmetlerimizi aramanız yeterlidir. Müşteri hizmetlerimiz 7/24 çalışmaktadır ve her zaman için sizden gelen talepleri güncel bir şekilde değerlendirmektedir.