Eşya Depolama Süreci ve Detayları

tarafından
415
Eşya Depolama Süreci ve Detayları

Eşya depolama süreci hakkında detaylar yazımızda yer almaktadır. Eşya depolama öncesi evinizden veya işyerinizden alınarak nakliye araçları ile depomuza sevk edilmektedir. Bu işlem yapılırken depolama süresince kir, toz vb. dış etkenlerden zarar görmemesi adına paketleme işlemi yapılmaktadır. Evden eve nakliyat işlemi sırasında yapılan ambalajlama taşınma süresince eşyayı hasardan korumaya yöneliktir. Eşya depoya gidecek ise ambalajlama ayrı bir önem kazanmaktadır.

Evinizi ya da ofisinizi depolamadan önce Çözüm depolama ekspertizi evinize gelerek gereken incelemeyi yapar. Amacı: malzemenin kaç araçla ne kadar ambalaj malzemesinin ve kaç kişilik eleman grubunun getirileceğini belirlemektir.

Eşya Depolama Süreci

İnceleme yapıldıktan sonra Çözüm depolama elemanları ve ekip şefi gelir. İlk etapta mobilya beyaz eşya ve elektronik malzemelerin demontesi yapılmaya başlar. Daha sonra evde bulunan kırılacak eşyaların, kitapların ve süs eşyalarının kolilemesi yapılır. Bütün kolilerin üst kısımlarını içindeki malzeme ve hangi odaya ait olduğu belirlenmektedir.

Ambalaj ve kolileme bitikten sonra eşyalar araca taşınmaya başlar. Bu esnada ekip şefimiz eşya listesi tutmaktadır. Bütün eşyalar araca yüklendikten sonra yapılan eşya listesi karşılıklı imzalanır bir nusası firmamızda bir nusası da eşya sahibinde kalır ve böylece sağlıklı bir şekilde eşyalarınızı teslim edilir. Tabi iş burada bitmiyor bir de depoda yerleştirilmesi için eşyalar depoya gelir eşyalar önce altlarına palet konulur daha sonra düzgün bir şekilde size ayrılmış bölüme indirilir bütün eşyalar konulduktan sonra tekrar etrafı kapatılır. En son işlem size ayrılan bölümün kapsına eşya sahibinin ismini soy ismini ve eşya giriş tarihi asılarak işlem başlar.

Depolarımızda tüm güvenlik sistemleri mevcuttur. Güvenlik kamerası, alarm sistemi ve güvenlik ekibiyle 7 gün 24 saat korunmaktadır.

Depolarımız Kesinlikle rutubet almaz ve fare örümcek vb. haşereler içinde gereken önlemler alınmıştır. Eşyalarınızı güvenle Çözüm depolamaya teslim edebilirsiniz.