Eşyalar Depoda Ne kadar Güvenli?

tarafından
689
Eşyalar Depoda Ne kadar Güvenli?

Eşyalar Depoda Ne kadar Güvenli?

Evden eve nakliyat, eşya depolama gibi hemen hemen her gün artan hem rekabet hemde yoğunluk sebebi ile artık sıradan bir sektör hale geldi.
Eşya depolama da artan talepler doğrultusunda özellikle 2010 yıllından sonra en çok yoğun olduğu bir sektör haline gelmiştir. Bu yoğunluk sektörlerin hangisi iyi hangisi kötü hizmet sunduğu anlamak biraz zor olmuştur.
Rekabetli ve her gün artan firmalar içinde kaliteli ve uygun hizmet veren hangi firma olduğu baya da zamanınızı alacak gibi görünüyor.
Güvenli bir firma aramak sadece İnternet üzerinde araştırmak ile bitmiyor. Belki çevrenizde az kişi tarafından kullanılmış veya duyulmuş olabilirsiniz ama buda sizin için olumlu veya olumsuz bir sonuç değildir. İnternet üzerinde yola çıktığınızı varsayarak hangi firma ile konuştuysanız hepsini not edip daha sonra fiyat ve hizmet kalitesini değerlendirip eğer zamanınız varsa depoyu ziyaret ediniz daha sonra yapılacak işlemler için depo firmasıyla randevunuzu oluştururuz.

Güvenli Depo Nedir?

Taşıma gününe kadar özel eşyalarınızı sizin toplamanıza fayda vardır. bir çok depo firmaları ufak kırılacak ve özel eşyalarınızı toplamıyor ama siz kendiniz toplarsanız daha sağlıklı ve depo süresi bittiğinde hangi eşyanızı hangi kutuya koymuşsunuz rahatlıkla bulabilirsiniz.
Önemli olan nokta ise eşyalarınızı koyduğunuz alandır!.. Evet yanlış duymadınız eşya depolama da en önemli olan alandır Oda tipli veya açık alanda eşyalarınızı muhafaza ettiriyorsanız kesinlikle rutubet ve nem olmaması lazım eşyalarınız ne kadar sağlam bir şekilde ambalajlıysa da rutubet ve nem eşyanız yine zarar verir. Koyacağınız alan havalandırılmalı ve aylık düzenli bir şekilde ilaçlanmalı bunu da depo görevlisi bulunan firmalar düzenli bir şekilde yapmaları lazım ve eşyanız sigortalı bir şekilde hem nakliyesi hemde depo sigortası olmak zorundadır.
Sigortasız kesinlikle ne nakliyesi nede depolamasını yaptırmayınız en ufak bir hasar büyük maliyetlere yol açabilir.

Eşyalar Depoda Ne kadar Güvenli?

Eşyalar Depoda Ne kadar Güvenli?