Ev Eşyası Depolama

tarafından
386
Ev Eşyası Depolama

Ev eşyası depolama hizmeti: Binamızın en önemli konusu temizlik işlemidir. Temizlik işleminde kullanılan yöntemler ve kimyasal maddeler güvenlidir ve herhangi bir zarara neden olmamaktadır. Temizlik işlemlerinde zemin, duvarlar, camlar ve kapılar özel eşya depolama dezenfeksiyon işlemleriyle temizlenmektedir. Profesyonel taşımacılık için gerekli bütün işlemler takip edilmektedir. Her türlü salgın hastalığa karşı özel dezenfeksiyon işlemleriyle maksimum seviyede temizlik işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu kategoride kullandığımız dezenfektanlar Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan kimyasallardır. Eşyalar için gerekli dezenfeksiyon işlemleri de titiz bir şekilde yapılmaktadır.

Ev Eşyası Depolama Hizmeti

Dezenfeksiyon, temizlik ve ilaçlama hizmetleri önemli hizmetlerdir. Dezenfeksiyon hizmeti günümüz itibariyle zorunlu bir hizmettir. Korona tehdidinin artması ile birlikte dezenfeksiyon işlemleri de önem kazanmaya başladı. Eşya depolama hizmetinde değişik adreslerden getirdiğimiz eşyalar dezenfekte işlemi sonrası depolara yerleştirilmektedir. Depoların temizliği işleminde kullandığımız kimyasallar da mikrop oluşumunu ve virüs oluşumunu engellemektedir. Eşya depolama hizmetimizin sorunsuz gerçekleşmesi için 7/24 hizmet sunmaya devam ediyoruz.

Binamız merkezi ve güvenli bir bölgede yer almaktadır. Bakımlı ve sağlam olması nedeniyle güvenli ve korunaklı özelliklere sahiptir. İzolasyon, havalandırma ve tesisat bakımından güncel özelliklere sahiptir. Binamızın ısıtma, soğutma ve havalandırma gibi problemi olmayan binalarımızda tesisat sisteminin kaliteli oldukça üst seviyede yer almaktadır.

Su baskını, yangın, deprem ve benzeri durumlara karşı ekibimiz eğitimlidir. Bu gibi durumlarda kurtarma programı oluşturulmaktadır. Binalarımız depreme dayanıklıdır ve oluşabilecek afetlere karşı korunaklı özelliklere sahip yapılardır. Sigortalı nakliye hizmetimiz bu afetler konusunu da poliçeye eklemiş durumdadır. Afet durumunda eşya depolama sigorta şirketleri gerekli inceleme işleminin ardından prosedürü uygulamaktadır. Sigortalama işlemlerinde şirketlerin resmi prosedürünü ekibimiz en iyi şekilde takip etmektedir.