Evden Eve Nakliyat Hizmeti

tarafından
1135
Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Evden eve nakliyat Hizmetleri

Çelik kapalı kasalar ile ve eğitilmiş profesyonel ekiplerle kaliteli ve profesyonel hizmet sizlere sunmaktayız.
Depo olarak kuruluşumuz artık evden eve nakliyat hizmeti de sunmaktadır. Depo esnasında nakliye ihtyaçınız muhakak olacaktır bunun için sizlere artık evden eve nakliyat hizmeti sunan tek firma vardır oda çözüm depo

Çözüm depo ile artık nakliye hizmetinden de yararlanabilirsiniz Şehir içi nakliye ve depo ihtiyaçınız şehirler arası nakliye ve depo ihtiyaçınız Ofis depolama için nakliye ihtiyaçınız için artık sizler için burdayız.

Nakliye esnasında oluşan her türlü sorun ve sıkıntılar artık geride kaldı çünkü çözüm depo olarak yapılan tüm eksikler firmamız da asla ve asla yer bulunmamaktadır. Firmamız tüm taşıma esnasında tüm eşyalarınızı garantili ve sigortalı bir şekilde taşımanızı istediğiniz adrese teslim etmektedir.
Çözüm depo farklı ile sizde gönül rahatlığıyla evinzi iş yerinizi ister depolayabilirsiniz isterseniz nakliyesini yapabilirsiniz. Sadece yapmanız gereken taşımadan önce bizi arıyarak ister sizlere ekspertiz isterseniz müşteri temsilcimizle anlaşarak evinizi ya depo’ya yada evden eve nakledebilirsiniz.

Hizmetimiz istanbul şehir içi ve şehirler arası olarak mevcuttur. Depo esnasında kolay ulaşılacak ve uygun fiyat garantisiyle anlaşacağınız artık nakliye firmanız çözüm depo’dur. Taşımanın kolay kolu artık çözüm depodadır.

Şehirler arası depo ihtiyaçınız olduğu takdirde eğer ki firmamız dışında depo ayarlamasını yapmışsanız. Nakliye ihtiyaçınız için bizi arıyarak hem uygun fiyat hemde profesyonel hizmet ile eşyanızı istediğiniz adrese sorunsuz bir şekilde nakliye hizmetinizi gerçekleştirebiliriz.

Nakliye Sigortası

Tüm hizmetlerimiz garantili ve sigortalıdır Nakliye esnasında her türlü zararları sigorta şirketi tarafından karşılamaktadır. Sigorta bedeli eşyanın durumuhna göre belirlenmektedir. Örneğim 1+1 sigorta bedeli 20.000.00 TL (yermi bin türk lirası) dir. 2+1 ve 3+1 sigorta bedeli  ona göre yükselmektedir. Az olan eşyalar ise sigorta bedeli düşer  yada istediğiniz kadar da sizde eşyanızı sigortalayabilirsiniz.

Eşya nakliye sigortası

Evden Eve Nakliyat Hizmeti

 

Kurumsal Nakliye

Tüm hizmetlerimiz sizler için ve şirketimizin referansları için her zaman ön plandadır.  Ücretsiz eskpertiz hizmeti ile siz değerli müşterilerimize  istanbul içinde ister eşyanızı depolansın ister nakliye olsun eskpertiz analızınden sonra anlaşma sağladığımız takdirde firmamız taşıma günü geldiği zaman sorunsuz bir şekilde taşımanızı gerçekleştirmektedir.

 

Paketleme hizmeti

 

Tüm ürünleriniz (eşyalar)  hepsi tek tek kırmızı ve beyaz çift katlı havalı laylon pıtpıt ile sarılıp daha sonra nakliye araçına yüklenip diğer evinize götürülüp aldığımız gibi kurulum, montaj ve D montaj herşey yapılıp sizlere teslim etmekteyiz. Kırılacak eşyalarınız ise  mutfak ve gereçleriniz hepsi şeffaf renkli pıtpıt ile tek tek sarılıp daha sonra kullanılmamış  kolilere yerleştirip  tüm koliler üzerinde yazılıp  yeni evinizde hangi koliyi nerede alındıysa düzgün bir şekilde konulup siz daha sonra istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Tüm araçlarımız kapalı çelik kasadır.

 

Nakliyat Araçı

Nakliye esnasında hazırlanmış olan tüm eşyalarınız hepsi tek tek araça personellerimiz tarafından düzgün bir şekilde araçta istiflenir. Ağır olan eşyalarınız altda  ağırın üstüne ise hafif kırılacak eşyalarınızı konulup düzgün bir şekilde istiflenmektedir. Tüm nakliye araçlarımız kapalı ve çelik kasa olup özel yapı içi suntalıdır.

Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Araç filomuzla taşıma hizmeti sunmaktayız.