Fabrika Taşımacılığı

tarafından
370
Fabrika Taşımacılığı

Fabrika taşımacılığı hizmeti: Büyük alanlara kurulan ve devasa makinelere sahip olan fabrika taşıma hizmeti uzmanlık gerektiren önemli bir iştir. Firma olarak bu işin önemini kavramış ve aynı zamanda güncel yöntemleri ön plana alarak devasa makineleri kolaylıkla taşıyabilen ekiple mücadele etmektedir. Bu önemli iş için öncelikle yerinde inceleme işlemi gerçekleştiriyoruz.

Yerinde inceleme işlemleri, hızlı ve pratik fabrika taşıma konusunun ilk maddesidir. Pahalı makinelerin bulunduğu fabrikaların taşınması tecrübe gerektiren bir konudur. Bu konuda tecrübesiz ekiplerle çalışan şirketler pahalı eşyaların zarar görmesine neden olabilir. Firma olarak bu işi ciddiye alan, işini meslek edinmiş ve yıllardır bu sektörde hizmet veren kişilerle çalışıyoruz.

Fabrika Taşıma Fiyatları

Yerinde inceleme hizmetinin başarılı bir şekilde yapılması ve güvenli taşıma programının oluşturulması fabrikanızın kolaylıkla taşınmasında önemli rol oynamaktadır. Profesyonel fabrika taşıma hizmetinde ekspertiz hizmeti çok önemli bir konu olarak değerlendirilmektedir. Makinelerin yerinde incelenmesi veya fabrika girişlerinin incelenmesi, olası problemlerin oluşumunu engelleyecektir.

Fabrika alanını gezen ekspertiz ekibimiz eşyaların ve makinelerin genel özelliklerini not etmektedir. Eşyaların nasıl taşınacağı ve hangi malzeme ile paketleneceği alınan notlara göre belirlenmektedir. Ayrıca vinç tarzı veya forklift tarzı araçların gerekip gerekmediği de ekspertiz ekibi tarafından belirlenmektedir. Taşınacak eşyaların güvenli bir şekilde yük aracına yüklenmesi tercih edilen yükleme metoduna bağlıdır.

İnceleme işlemine devam eden elemanlarımız taşınacak eşya ve makineler için gerekli olan paketleme malzemelerini ve ambalajların listesini çıkarmaktadır. Ayrıca ambalajlama işlemini yapacak eleman sayısı da bu aşamada belirlenerek listeye eklenmektedir. Milyonluk makinelerin ambalajlanması işlemi fabrika taşıma konusunda uzman olan kişiler tarafından yapılmaktadır.

Vinçle taşınan ağır makinelerin yanı sıra kolay taşınabilir özelliğe sahip makineler de hizmet programımızda yer almaktadır. Fabrikalarda bulunan yöneticilere ait ofis malzemeleri, memurlara ait ofis malzemeleri ve depo malzemeleri özel yöntemlerle yüklenmektedir. Ekibimiz kısaca her eşya için özel yöntemlerle eşya taşıma seçeneği sunmaktadır.

Firmamız taşıma işlemlerinde her bir aşamayı farklı bir şekilde fiyatlandırmaktadır. Yani asansörlü araç, vinç veya forklift kullanımı ayrı fiyatlandırılmaktadır. Paketleme, yükleme ve teslimat farklı fiyatlandırılmaktadır. Taşıma işlemi için kullanılan yük aracı ve iki adres arasındaki mesafe fiyatı belirlemektedir. Fabrika taşıma sektöründe akaryakıt fiyatları her zaman için belirleyici rol oynayan etkenlerden biridir.