Maltepe Ev Eşyası Depolama

tarafından
241
Maltepe Ev Eşyası Depolama

Maltepe ev eşyası depolama hizmetleri: Hızlı ve etkili yöntemlerin her geçen gün önem kazandığı özel ev eşyası depolama hizmeti, profesyonel çözüm gerektiren konular içerisinde yer almaktadır. Eşyaların seri bir şekilde kamyona yüklenmesinin ardından deneyimli şoförlerimiz kısa yoldan depolara ulaşmaktadır. Profesyonel taşımacılık hizmeti için tercih ettiğimiz güvenli araçlarımız bakımlı ve temizdir. Teslimat işlemlerinin aksamaması adına firmamız araç kalitesine ve aracın bakımına ciddi anlamda önem vermektedir.  Bu kategoride nakliye sözleşmesi maddeleri takip edilmektedir. Araçlarımızın vergi ve sigorta gibi resmi işlemleri de takip edilmektedir.

Maltepe Ev Eşyası Depolama Hizmetleri

Trafikte güvenli araç kullanımı kuralını dikkate alarak hareket eden şoförlerimiz src ve psikoteknik belgelerine sahip yılların deneyimi ile hareket eden kişilerden oluşmaktadır. Eşyanızı güvenle bize teslim edebilirsiniz. Eşya teslimatında güvenilirlik ve kalite önemlidir. Her hangi bir firmaya veya şahsa eşyaların teslim edilmesi beklenmedik sonuçların meydana gelmesine neden olur.

Depolara ulaşan ekibimiz sözleşme kuralları çerçevesinde eşyaları depoya indirmektedir. Yükleme işlemleri gibi indirme işlemleri de güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Depolara indirme işlemleri öncesinde elemanlarımız listeye eşyaları eklemektedir. Nakliye sözleşmesi depolama hizmetimizi de kapsamaktadır. Depolarda eşyaların giriş tarihi ve çıkış tarihi günlük takip edilmektedir. Size özel ayrılan odacıklara yerleştirilen eşyalar uzun yıllar güvenle saklanabilir. Bu odacıkların kapıları, kilit sistemi ve havalandırma sistemi güvenlidir. Kişiye özeldir ve bu nedenle ikinci bir şahıs bu odalara ulaşamaz. Güvenli depolama hizmetimizin en önemli maddesi kuşkusuz güvenli depolarımızdır.

Eşyaların odalara yerleştirilmesinin ardından kapısı kilitlenmektedir ve kilit isteğe bağlı bir şekilde müşteriye teslim edilmektedir. Müşterilerimiz eşyaları depoladığımız binayı merak ediyorsa onları depomuza misafir ediyoruz. Nakliye sözleşmesi içerisinde eşyanın depolama süresi yer almaktadır. Depolarımız son derece güvenlidir. Görevliler ve eşya sahipleri dışında hiç kimse depoya alınmamaktadır. Güvenlik adına aradığınız bütün özellikler binamızda yer almaktadır.

Depolarımızın güvenliği kadar temizliği de önemlidir. Sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilen ilaçlama işlemi ile depolarımız her türlü haşereden ve böcekten temizlenmektedir. Böcek ve haşere temizleme işlemlerinde kullandığımız güvenli yöntemler resmi prosedüre uygun şekilde yapılmaktadır.