Nakliyat Firmaları Eşyaları Nasıl paketliyor?

tarafından
824
Nakliyat Firmaları Eşyaları Nasıl paketliyor?

Nakliyat Firmaları Eşyaları Nasıl paketliyor?

Eski evinizden çıkarken yeni bir eve taşınırken hasarsız bir şekilde yeni evinize sağlam bir şekilde ulaşması için 3 önemli adımı doğru yapmak gerekiyor.
Bunları şu şekilde sıralayabiliriz. Profesyonel paketleme, Doğru bir şekilde taşıma ve araca düzgün bir şekilde istifleme Bu söylemiş olduğumuz aşamalar doğru yürütülürse taşımada herhangi bir hasar olmayacaktı. Böylece yeni evinizde sıfır kusur ve diğer evinizde ki eşyalarınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Peki evden eve nakliyat firmaları ne tür malzeme paketlemesi kullanıyorlar.

. Balonlu çift katlı havalı naylon
. Streçfilm
. Koli
. Ambalaj kağıdı
. Askılı koli
. Nakiye battaniyesi
. Oluklu mukavva
Bu söylemiş olduğumuz malzeme ile eşyalarınızı ambalajlamasını yaptırdığınız takdirde eşyalarınız kesinlikle herhangi bir darbe bile alınmadan taşınılır. Eğer ki bu malzemeler ile eşyalarınız sarılmıyorsa ister istemez eşyalarınız merdiven veya bina asansörü ile taşındığında hasar oluşabilir.
Ancak bu paketleme malzemesi ise anlaşmanıza bağlı olan bir durumdur.

Eşya Paketleme

Eşya Paketleme

Tüm paketlemeyi ben yaparım

Siz nakliye firmasına tüm paketlemeyi ben yaparım veya biz yaparız ona göre fiyat veriniz dediğiniz takdirde nakliye firması ise size ona göre uygun fiyat verir ve taşımaya geldikleri zaman da herhangi bir eşyanızı paketlemeden taşımasına başlar taşıma da oluşabilecek hasarları da bunun faturası ise siz ödersiniz.
Size önerimiz size düşük fiyat veren firmayı önce inceleyin daha sonra ekspertiz yapmasını isteyiniz eğer uygun fiyat verilirse hizmetlerin de muhakkak eksiklik olabilir. Paketleme yapan firmalar streç film dışında ki kullanıldığı malzemeler ikinci el malzemeleri olur çünkü o malzemeler hem kalın hemde sağlamdır bir seferlik değil de çok kez kullanılmak için üretilmiştir. Ama siz eğer tüm malzemeleri hiç kullanılmamış olarak isterseniz ona göre de nakliye firması size fiyat çıkarır.
Kaliteli doğru firma ile taşınmak için hangi firma olursa osun incelemeden karar vermeyiniz. Bu sadece evden eve nakliye için değil depolama, ofis taşıma ve diğer tüm taşımalarınız için de geçerlidir.

Eşya Paketleme

Eşya Paketleme