Oda Sistemli Depo

tarafından
1238
Oda Sistemli Depo

Oda sistemli depo

İstanbul’un her yerinde hizmet sunan firmamız artık tüm depolarımız oda sistemlidir. Peki oda sistemli depolar nasıldır? Oda sistemli depolar evinizin herhangi bir odası gibi temiz ferah ve her ay düzenli bir şekilde depo görevlimiz tarafından bakımı yapılan bir alandır.

Oda sistemli depo

Oda sistemli depolarımız

+Oda Sistemi

Depo alanlarımız hepsi daha farklı ebatlardadır. En ufaklığından en büyüğüne kadar m2 hesapı olan depolardır Sigortalı güvenli ve düzenli aylık bakımı yapılmaktadır. Taşıma esnasında  +oda ihtiyaçınız olduğu takdirde ek ilave olarak oda kiralayabilirsiniz. Ama en sağlığı ise taşımadan önce kendinize ne kadar alana ihtiyaçınız için müşteri temsilcimizi arıyarak keşif için ekspertiz isteyiniz. Hem kafanızdaki  soru işareti kalmaz hemde ekstra para ödemeyip istediğiniz alana eşyanızı depolayabilirsiniz.

+Oda sistemli depo

Rutubetsiz depo alanları

Kesinlikle tüm depolarımız da rutubet ve nem bulunmamaktadır. Çünkü tüm depolarızın bakımı aylık düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Bize emanet  edeceğiniz her ürün bizim için çok değerlidir rutubet ve nem gibi kötü depolar da eşyanızı muhafaza ettirmemenizi tavsiye ediyoruz. Fiyatı uygun olan tüm depolar muhakak bina bodrumları ve merdiven altı olan depolardır.

Bu tür sorunlarla karşılaşmamanız için önceden gidip nerde eşyanızı muhafaza edeceklerse ordayı kendiniz kontrol edip daha sonra eşyanızı teslim ediniz. Biz çözüm depo olarak kesinlikle bu tür sorunlar için  müşterilimizi nerde eşyalarını depoluyorsak müşterilerimize yerimizi gösteriyoruz. Ve ayretten tüm depolarımızı nem ve rutubet gibi eşyaya zarar veren maddelere karşı sigortalıdır.

İstanbul genelinde rutubet vardır buda istanbul’un fazla kalabalık ve deniz olduğu için nem de oluşmaktadır. Hava kirliliği de istanbul da çok fazladır iç içe olan binalar güneş görmüyor bu nedenle nem ve rutubet oluşmaktadır.

Temiz oda depo

Depo görevlisi bulunan depolarda her zaman titizlik ve temiz olan depolardır. Bina altı depolarda eşyalarınızı koyduğunuz an itibarıyla kesinlikle temiz oda olarak bilmeyiniz sadece temiz olan depolar oda sistemli ve size özel olan alanlardır. bodrum katlarda eşya muhafaza edilen alanlar temiz olmaz her zaman temiz oda depo tavsiye ediyoruz. Daha fazlası için çözüm depo

sıkça sorulan sorular

bölümünü inceleyiniz.