Sigortalı Taşımacılık Hizmeti

tarafından
210
Sigortalı Taşımacılık Hizmeti

Sigortalı taşımacılık hizmeti: Günümüz ekonomide sosyal hayatta trafiğin yoğunlaşması ve işlerin artması kaza oranını maksimum seviyeye çıkarmıştır ve sigortalı taşımacılık hizmetine ihtiyacı artırmıştır. Buna bağlı olarak sigortalama işlemlerine olan ilgi artmıştır. Maddi hasarlı kazalarda zararın karşılanabilmesi için özel sigortalama seçenekleri nakliye hizmetlerinde de tercih edilmektedir. Bu kategoride sigortalama işlemi maddi hasara karşı eşyanızın teminat altına alınması işlemidir.

Sigortalı Taşımacılık Firmaları

Sigortalı taşıma hizmeti sunan firmalar eşyanın özelliğini dikkate alarak çözüm üretmektedir. Nakliye sektörüne özel gerçekleştirilen sigortalı taşıma hizmetinin ayrıntıları şu şekildedir:

  • Nakliye hizmetinde taşıma süresi boyunca sigortalama işlemi gerçekleştirilmektedir. Eşyaların taşınması esnasında meydana gelen kazaların zararı firma tarafından karşılanmaktadır.
  • Eşyanızın piyasa bedeline göre poliçe miktarı belirlenmektedir. Değerli antika eşyaların sigortalı taşımacılık bedeli ile herhangi bir ev eşyasını sigorta bedeli farklıdır.
  • Taşıma işlemlerinde sigorta şirketinin şartlarına uygun paketleme ve istifleme işlemi yapılmalıdır. Sigorta şirketi bu kategoride yapılan hataları tespit ettiği zaman hasarı karşılamamaktadır.
  • Sigortalama işlemi ekspertiz personeli tarafından gerçekleşmektedir. Sigortalanmasını istediğiniz eşyanın fotoğrafı şirkete gönderilir ve ardından poliçe kesilir. Taşıma süresi sonunda poliçe geçerliliğini yitirir.

Zaman kaybı yaşamadan eşya taşıma hizmeti hızlı, güvenli ve pratik nakliye hizmetine ihtiyaç duymaktadır. Pratik ve güvenli nakliye hizmeti verin şirket elemanlarımız, nakliye hizmetine özel sigortalama hizmetiyle güvenilirlik yüzdesini % 100 seviyesine çıkarmıştır. Nakliyeciliğin her geçen gün daha kaliteli bir seviyeye ulaşması ile birlikte sigortalı taşımacılık hizmetine olan ilgi de artamaya devam etmektedir.

Nakliyat Sigortası Fiyatları

Nakliyeciliğin profesyonelliğe ihtiyaç duyduğu günümüzde modern filoyla hizmet veren şirketimiz, sigortalı taşıma hizmetinde bütün eşyalar için çözüm üretmektedir. Taşınacak eşyaların zamanında yerine ulaşması, bu ulaştırma işlemi esnasında eşyanın güvenliği, hizmet kalitemizi doğrudan etkileyen bir konu olarak değerlendirilmektedir.

Taşıma hizmetinin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi adına çözüm odaklı hareket eden şirketimiz, parça eşya taşıma, evden eve, ofis taşıma, fabrika ve fuar taşıma gibi bütün kategoriler için sigortalama seçeneği sunmaktadır. Bütün kategorilerde sigortalama taşıma süresi boyunca geçerlidir.

Çözüm Depo ve Demtaş Nakliyat olarak sizlere kaliteli hizmet sunmaktayız.