Eşya Depolama Fiyatları

tarafından
228
Eşya Depolama Fiyatları

Eşya depolama fiyatları hakkında bilgiler. Eşyaların depoya ulaşmadan zarar görmesi ciddi anlamda maddi hasar demektir. Maddi hasarla karşılaşmamak için firmamız özel paketleme malzemelerini kullanarak eşyaları paketlemektedir. Özel yöntemlerle eşyaların paketlenmesinin yanı sıra eşyalar düzenli bir şekilde kapalı kasa araçlara yüklenmektedir. Yükleme işleminde de eşya güvenliği dikkat edilen hususlardan biridir.

Pratik yöntemlerle paketlenen ve yüklenen eşyalar seri bir şekilde depoya ulaştırılmaktadır. Depoya gelindiği zaman eşyalar müşteriye özel tahsis edilen yere taşınmaktadır. Bütün bu işlemler deneyimli depo görevlisi tarafından gerçekleştirilmektedir. Eşya depolama işinde görevli personelimiz listeleme işleminin ardından eşyaları özel bölmeye kitleyip anahtarı müşteriye teslim edebilmektedir.

Eşya Depolama Fiyatları

Bu kategoride fiyatlandırma işlemi merak edilen konular içerisinde yer almaktadır. Depolama fiyatları konusunda belirleyici rol depolama gün sayısıdır. Firmamız ücretsiz servis, yükleme ve teslimat gibi işlemler için ücret almamaktadır. Firma olarak depolama işlemi için tek bir fiyat belirlenmektedir ve bütün işlemler bu fiyat içerisine dahil edilmektedir. Ekibimiz aradığınız kaliteli hizmet seçeneklerini ön plana çıkararak ekonomik anlamda eşya saklama seçeneği sunmaktadır.

Eşyanızın miktarı ve eşyanın teslimatı için kullanılan yük aracı eşya depolama fiyatlarının belirlenmesinde etkili rol oynamaktadır. Bütün bu işlemler müşterinin isteği doğrultusunda gerçekleştirilmektedir ve insiyatif müşteridedir. Yani müşteri isterse eşya depolama süresini uzatabilir veya kısaltabilir. İstediği eşyayı depolama hizmeti için ekiplerimize teslim edebilir. Eşya depolama hizmetinin başarılı bir şekilde yapılabilmesi adına çözüm odaklı hareket eden personelimiz yılın her gününde aynı performansı sergilemektedir.

Eşya Depolama Hizmetimizin Detayları

Bu hizmette ilk aşamada firma elemanlarımız eşyayı yerinden almaktadır ve yerinde paketlemektedir. Yerinde paketleme işleminde eşyanın genel özellikleri dikkatli bir şekilde analiz edilmektedir. İçi köpüklü kutular, balonlu naylonlar ve nakliye dünyasına özel malzemeler elemanlarımız tarafından temin edilmektedir. Yerinde paketleme işlemi seri bir şekilde yapıldıktan sonra eşyalar güvenli bir şekilde yük araçlarına yüklenmektedir. Eşya depolama hizmetinin yükleme safhasında her zaman için sağlam ve mukavemetli eşyalar altta, hassas eşyalar üstte kalacak şekilde istifleme yapılmaktadır.

Trafikte güvenli araç kullanan ekibimiz eşyaları en güvenli yollardan depoya ulaştırmaktadır. Hizmette kaliteyi tercih eden personelimiz işin ehli kişilerden oluşmaktadır. Deneyimin yanı sıra işin ehli olmaları, personelimizin tercih edilme sebeplerinden biridir. Şoförlerimiz de aynı şekilde işinde uzman kişilerdir ve gerekli bütün resmi evraklara sahiptir. Araçlarımızın muayene, vergi, sigorta ve sanayi bakımı takip edilmektedir. Bütün işlemlerde yeni nesil yöntemler ilk planda değerlendirilmektedir.

Eşyalar depoya ulaşıp müşteriye özel bölüme aktarıldığında artık nakliye süreci sona ermiştir. Müşteriye özel bölmeye yerleştirme işlemi gerçekleştiren eşya depolama personelimiz, eşyaların bulunduğu özel bölmenin kapısını kilitlemektedir. Depoda bulunan elemanlarımız depoya giren eşyaları ve çıkan eşyaları günlük takip etmektedir. Müşteriden ikinci bir talep gelmediği sürece sözleşmede geçen süre zarfında eşyalar saklanmaktadır. Müşterimiz ister süreyi uzatır ister süreyi kısaltır. Bu konuda müşterimiz her zaman için özgürdür. Günümüz şartlarında özel eşyaların güvenli ortamlarda saklanabilmesi için özel depolama hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.