Ev Eşyası Depolamada A’dan Z’ye Çözüm

tarafından
254
Ev Eşyası Depolamada A’dan Z’ye Çözüm

Ev eşyası depolamada A’dan Z’ye çözümler.. Şirket olarak taşıma işlemlerinden, paketlemeye, depoya yerleştirme işlemlerinden eşya teslimatına kadar bütün aşamalarda resmi prosedür takip edilmektedir. Firma olarak resmiyetin gerektirdiği bütün işlemler madde madde takip edilmektedir. Sigortalı nakliye ile ilgili bütün işlemlerde çözüm odaklı program hazırlıyoruz. Hızlı ve etkili yöntemler, işin uzmanı personel ekip, yeni nesil taşıma yöntemleri ve hızlı nakliye çözümleri hizmet programımızda yer almaktadır. Eşya depolamada nakliye ekibim eşyaları zamanında depoya getirmektedir ve yine zamanında adresine teslim etmektedir.

İçiniz rahat edecek şekilde hizmet kalitesini maksimum seviyeye çıkaran eşya depolama personelimiz dört mevsim aynı performansı takip etmektedir. Hizmet kalitemiz yılın her gününde aynı performansa sahiptir ve her zaman kaliteli özelliklere sahiptir. Ekspertiz hizmeti, profesyonel eleman, uygun fiyat garantisi ve depolama sözleşmesi gibi kategorilerde piyasanın en iyi çözüm seçeneklerini sizler için liste halinde hazırlıyoruz. Firmamız bütün işlerde şeffaflığı tercih etmektedir. Müşterilerimiz hizmet programımızın her aşamasını takip edebilir ve bu konuda çözüm seçeneği sunabilir.

Ev Eşyası Depolamada Çözümler

Elemanlarımız sorunsuz eşya nakli ve kaliteli eşya taşıma kurallarını dikkate alarak evinizden alınan eşyaları özenle kamyona yerleştirmektedir. Nakliye sözleşmesi kategorisinde aradığınız kaliteyi sunuyoruz. Yükleme ve yük teslimi gibi konularda özel prosedür takip ederek sözleşme maddelerine uyarak kısa süre zarfında eşyalar depolarımıza ulaşmaktadır. Eşya depolama firması olarak eşyanızın nakliye, paketleme ve depoya taşıma gibi bütün işlemlerini seri bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Depolama işlemlerinde firmamız belli bir prosedürü takip etmektedir. Aylık depolama seçenekleriyle uzun süre eşyalarınızı özel depomuzda muhafaza edebilirsiniz. Tozlanma, kirlenme, nemlenme ve benzeri etkenler depolarımızda meydana gelmemektedir ve bu konuda ekibimiz gerekli titizliği göstermektedir.

Ofis eşyaları, ev eşyaları, imalat eşyaları ve benzeri birçok eşya türü isteğe uygun şekilde depolanabilir. Hizmet talebi öncesinde depolanacak eşya hakkında bilgi vermeniz gerekir. Ayrıca eşyanın kaç gün süreyle depolanması gerektiği belirtilmelidir. Müşterimiz isterse depolama süresini uzatabilir veya kısaltabilir. Bu konuda müşteri hizmetlerimiz esnek çözüm seçenekleri sunmaktadır ve bu konuda yardımcı olmaktadır.

Profesyonel eleman konusunda titiz olan eşya depolama şirketimiz, uygun fiyat garantisi sunmaktadır. Elemanlarımız paketlemede, yüklemede, depoya yerleştirmede ve eşyaları yeniden adresine teslimatta tercih edilmektedir. Ekibimiz koordineli bir şekilde hizmet vermektedir. Zamanla yarışan ve her zaman zamanında teslimat çözümleri sunan ekimiz söz verilen saatte eşyaları teslim almaktadır. Yine sözleşmede geçen tarih ve saate uyarak eşyalar depoya teslim edilmektedir. Depo görevlilerimiz bilgisayar ortamında depoda bulunan eşyaları listelemektedir.

Eşya sahibinin adı, soyadı, adresi, eşya bilgileri ve diğer bilgileri bilgisayarda yer almaktadır. Her gün bu liste incelenmektedir ve depoya giren eşyalarla depodan çıkan eşyalar kayıt altına alınmaktadır. Düzenli, disiplinli ve güvenli yöntemlerle eşyalarınız uzun süre depolanabilir.  İl sınırları içerisinde hangi bölgede olursanız olun eşya depolama ekibimiz ayağınıza geliyor ve eşyanızı paketleyip depoya taşıyor.