Sigortalı Eşya Taşıma ve Fiyatları

tarafından
492
Sigortalı Eşya Taşıma ve Fiyatları

Sigortalı eşya taşıma ve fiyatları nelerdir? Sigorta şirketleri, maddi hasarlı kazalarda zararın karşılanması, sigortalı eşya taşıma hizmetinde, taşıma işlemi esnasında zarar gören eşyaların zararını karşılamaktadır. Bu sektörde sigortalama işlemi sadece taşıma esnasında gerçekleşmektedir. Sigorta şirketleri, bu kategoride eşyanın piyasa değerini ve özelliklerini göz önüne alarak işlem yapmaktadır. Değerli antika eşyalar, mobilyalar ve özel ev eşyaları değerine göre sigortalanmaktadır.

Sigortalı Eşya Taşıma Firmaları

Taşıma işlemlerinde sigortalı taşıma işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren firmalar ilk aşamada tercih edilmelidir. Taşıma hizmetinde beklenmedik kazaların meydana getirdiği zararın ortadan kaldırılması için sigortalama işlemi paketlemeden önce yapılması gereklidir. Paketlemeden önce eşyanın fotoğrafı çekilir ve poliçeye eklenir. Ayrıca eşyanı usule uygun şekilde paketlenmesi de son derece önemli bir konudur.

Her işte uzmanlık önemlidir ve işin ehli ile çalışmak o işte başarılı olmanın ilk önemli adımıdır. Nakliyede de bu kural değişmemektedir. Eşya taşıma hizmetinde güven ve kaliteyi ilk sırada değerlendiren şirketimiz bu kategoride tercih edilen bir şirket olarak değerlendirilmektedir. Özel eşyaların güvenle yerine ulaştırılması adına çözüm arayan herkes için 7/24 hizmet sunuyoruz. Firmamızın modern filosu günün her saatinde şehir içi ve şehirler arası yollarda hizmet vermeye devam etmektedir.

Eşya Taşıma Fiyatları

Sigortalama işlemlerinde eşyanın fotoğrafının çekilmesi önemli bir konudur. Paketlenen bir eşya paketten çıkarılmadan sigortalanamaz. Sigortalama işlemimi gerçekleştiren şirketler, sigortalanan eşyaların fotoğrafını görmeden herhangi bir işlem yapmamaktadır. Ayrıca bu işte güvenilir sigorta şirketlerine ihtiyaç vardır. Firma olarak sigortalama işlemlerinde güvenilir şirketleri tercih ediyoruz ve bu konuda 365 gün çözüm üretiyoruz.

Eşyaların güvenle yerine ulaştırılması için gerekli önlemleri alan sigortalı eşya taşıma ekibimiz, paketleme işlemlerinde özel kutu tercihi yapmaktadır. Balonlu naylonlarla çizilmelere karşı maksimum önlem alan şirketimiz, sigorta işlemlerini de aynı titizlikle takip etmektedir. Sigortalama işlemlerinin titiz bir şekilde gerçekleşmesi ile birlikte eşya güvenliği %100 seviyesine ulaşmaktadır.

Ofis taşıma, ev taşıma, parça eşya taşıma, fabrika ve fuar taşıma sektörlerinde sigortalı taşımacılık ülkemizde son derece önemli bir konudur. Firma olarak bütün kategorilerde özel sigortalama çözümleri üretiyoruz. Bu konuda ekibimiz deneyimli ve tecrübelidir.